وي با اشاره به اينکه اين بيانگيزگي از اطمينان نداشتن اين افراد نسبت به آينده فرش ناشي ميشود، افزود: بيمه فعالان عرصه فرشبافي گام مهمي در اين زمينه محسوب ميشود.
رئيس مرکز ملي فرش ايران در پاسخ به اين سؤال که بيمه فرشبافان تا چه مرحلهاي پيش رفته، تصريح کرد: لايحه بيمه هنرمندان به تصويب دولت و مجلس رسيده و تنها مرحله تأمين اعتبار باقي مانده است.
فرجي با تأکيد بر اينکه مرکز ملي فرش مجموعه برنامههايي را براي بهبود وضعيت فرش دستباف در حوزههاي مختلف اجرا کرده، ادامه داد: آموزش براي ارتقاء سطح مهارت بافندگان و آشنايي هر چه بيشتر اين افراد با سليقه بازار يکي از اقداماتي است که در مرکز ملي فرش انجام شده است.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه انجام عمليات تحقيقاتي براي جلوگيري از فراموشي نقوش فراموش شده راهکار ديگري براي حمايت از هنرمندان است، گفت: با اين کار ميتوان طرحهايي که در گذشته وجود داشتهاند ولي با گذر زمان به دست فراموشي سپرده شدهاند را دوباره رواج داد.
وي افزود: معرفي فرش در قالب فيلم مستند و فيلمهاي سينمايي نيز کمک بسياري به رونق يافتن اين صنعت در ميان خريداران کرده است.
به گفته فرجي تبليغات در رسانههاي داخلي و خارجي از قبيل شبکه العربيه، پرس تي وي و العالم اقدامي مثبت در شناساندن اين هنر صنعت است. /112
انتهای پیام/